Ukraine People

Виставка «Малюємо разом»

Виставка  «Малюємо разом»
31887 ПЕРЕГЛЯДІВ

09 – 23 вересня 2020 року

Відкриття – 09 вересня о 15:00
(вхід на відкриття – за запрошеннями)

Місце проведення: ІІІ поверх Центру Української Культури та Мистецтва, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64, (044) 425-12-66.
За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва, Громадської організації «Кращий художник», заводу художніх фарб «Невська палітра», Фонду Володимира Продивуса та друкарні-видавництва «Твори».

Виставка є підсумком Всеукраїнського відкритого дитячого конкурсу «Малюємо разом», заснованого за ініціативи Народного художника України Володимира Козюка. Координатором проєкту є художниця Злата Шишман. В експозиції буде представлено близько 70 робіт від 65 фіналістів конкурсу, віком від 5 до 16 років.
Мета виставки – презентація робіт фіналістів конкурсу, який має на меті популяризацію дитячого мистецтва в Україні, розвиток потенціалу дитячої творчості, передбачає презентацію кращих зразків дитячого художнього мистецтва, підтримку та заохочення до творчості юних художників України.
Конкурс об’єднав творчих дітей та батьків зі всіх куточків України та з інших країн. Зокрема, долучилися учасники з Італії та Канади. Адже любов до рідної Землі та до творчості не має кордонів.
Пріоритетне завдання проєкту полягає в тому, щоб об’єднати довкола мистецтва творчі родини. Через карантин з’явилося більше вільного часу, тому доцільно було б спрямувати його на створення чогось чудового, справжнього, сімейного мистецтва. І, таким чином, збагатити Україну позитивом та провести час разом, у корисній творчій справі.
Кожна родина, яка має творчі навики й бажання творити прекрасне, могла долучитися до участі у проєкті абсолютно безкоштовно. Тема не обмежувала політ фантазії у дитини, кожен малював те, що йому було близько. На відміну від шкільних завдань чи інших конкурсів, батьки та інші «помічники» можуть чесно дописати своє ім’я на роботі. Адже конкурс має символічну назву – «Малюємо разом»!
Ласкаво просимо! Вхід вільний!


Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст.м. «Контрактова площа»
Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected]

Теги: виставка,живопис,картини
Мої відео