Ukraine People

Яка мода на імена цього року у полтавців?

Яка мода на імена цього року у полтавців?
45887 ПЕРЕГЛЯДІВ

За допомогою внутрішніх переконань, по-сучасному, або ж з дотриманням релігійних чи сімейних традицій – насправді у кожної родини існують власні орієнтири під час вибору імені для дитини.

«Фахівці органів державної реєстрації актів цивільного стану на Полтавщині з початку 2020 року вписали у свідоцтва про народження чималу кількість імен – 6468. Найчастіше хлопчиків називали Богдан, Артем, Іван, Дмитро, Данило, Максим, дівчат – Вероніка, Софія, Анна, Ангеліна, Варвара, Поліна, Соломія. Рідковживані імена також прикрашали перші документи малюків: серед хлопців були зареєстровані Фадей, Дем’ян, Тимур-Ібрагім, Абрам, Марат, Самсон, Златан, Нух, серед дівчат – Ванесса, Еліка, Домініка, Ілона, Стелла, Саті, Леля, Мануелла», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Очільниця також додала, що у Полтаві та області батьки все частіше вподобають комфортний сервіс Міністерства юстиції щодо отримання свідоцтво про народження в закладі охорони здоров’я. Адже сучасна послуга дозволяє вирішити юридичні питання, пов’язані з народженням дитини, ще до виписки малюка з полового будинку, тим самим значно економлячи час родини.

Мої відео