Ukraine People

Відбулось засідання добровільної благодійної спілки курсантів Донецького юридичного інституту МВС України «Спілка 41»

Відбулось засідання добровільної благодійної спілки курсантів Донецького юридичного інституту МВС України «Спілка 41»
188550 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Криворізькому навчально-науковому інституту ДЮІ МВС України відбулось засідання добровільної благодійної спілки курсантів Донецького юридичного інституту МВС України «Спілка 41-поліцейське піклування». На заході були присутні заступник директора КННІ ДЮІ МВС України Микола Панченко, т.в.о. заступника директора КННІ ДЮІ МВС України Артем Шапарь та учасники спілки.

Метою засідання стало доведення інформації учасникам спілки щодо проведення виховних годин у шкільних закладах для здобувачів освіти, а саме «Протидія булінгу» та профорієнтаційних заходів під час зимової відпустки.

Так як учасниками «Спілки 41» стали й курсанти з інших областей, то проведення заходів приурочених до теми булінгу і як з ним боротися буде проводитись у Хмельницькій, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській та Кіровоградській областях.

На сьогоднішній день насильство у школі – буденна реальність для багатьох людей в усьому світі. Переслідування, знущання, погрози онлайн, образи – все це негативно впливає на школяра та його успіхи в навчанні. Що стоїть за насильством у школах і що можна зробити, аби зупинити його, зможуть дізнатися учні від наших курсантів на виховних годинах.

Мої відео