Ukraine People

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 7 вересня 2021 року

397659 ПЕРЕГЛЯДІВ
Слава Україні!
Протягом минулої доби, 6 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
Поблизу населеного пункту ЗАЙЦЕВЕ ворог обстріляв наші позиції з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.
У напрямку НЕВЕЛЬСЬКОГО російські окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї.
Поблизу НОВОЛУГАНСЬКОГО ворог відкривав провокаційний вогонь зі стрілецької зброї.
Противник застосовував міномети 120 калібру, автоматичні станкові гранатомети та великокаліберний кулемет по наших позиціях неподалік ЗОЛОТОГО-4 та НОВОЗВАНІВКИ.
Обстрілюючи околиці населеного пункту КАТЕРИНІВКА російські окупанти застосували міномети 82 калібру.
Окрім того, на Донеччині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату невизначеного типу із перетином лінії розмежування, який здійснив скидання двох саморобних вибухових пристроїв.
Бойових втрат серед українських захисників немає.
Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.
Станом на 7 годину ранку, 7 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3761 транспортних засобів, 4200 осіб, з яких 4140 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялось 4 особи. Виявлено 45 адміністративних правопорушення.
За вказаний період поліцейськими розкрито 14 злочинів.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 869 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 1 069 осіб. А через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» – 252 та 193 відповідно.
Слава Україні!
Мої відео