Ukraine People

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 5 листопада 2021 року

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 5 листопада 2021 року
4986 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Слава Україні!
Збройні формування Російської Федерації продовжують обстрілювати позиції Збройних Сил України з метою підтримання напруги та провокування вогню у відповідь.
Протягом минулої доби, 4 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосовуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Біля МАР’ЇНКИ ворог двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.
В напрямку ПОПАСНОЇ противник здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
По наших позиціях в напрямку ЗАЙЦЕВОГО ворожі війська вели вогонь двічі, застосовуючи гранатомети різних систем, міномети калібру 120 мм, а також артилерію калібру 152 мм.
У районі населеного пункту МАЙОРСЬК окупанти здійснили два обстріли з гранатометів різних систем та мінометів калібру 82 мм.
Неподалік НОВОТОШКІВСЬКОГО російські найманці двічі вели вогонь, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.
Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.
На збройні провокації противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили його припинити обстріли.
Станом на 7 годину ранку, 5 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!
Мої відео