Ukraine People

Одесит вбив друга, але тут же зізнався поліції

Одесит вбив друга, але тут же зізнався поліції
10359 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чоловіки святкували якусь подію. І застілля закінчилося зовсім не так, як того хотілося б. Бувши вже напідпитку, вони скоїли бійку, в ході якої затриманий фактично зарізав постраждалого.

Трагедія сталася у селі Бочманівка. Це Подільський район області та Куяльницька ОТГ. Про подію повідомило Одеське обласне управління Національної поліції. Так, з їх даних, це сталося ще 30 листопада, проте затримано чоловіка було вчора.

Як виявилося, зловмисник сам звернуся до поліції. І він же й розповів деталі події. З його слів, це було застілля. Алкоголь "вдарив у голову". Виник словесний конфлікт, який зупинити не змогли, він лише переріс у фізичний. І вже в ході бійки між двома чоловіками сталося це вбивство. Затриманий вихопив ніж та вдарив ним постраждалого. Одного удару виявилося достатньо, щоб вбити.

Постраждалим виявився 49-річний чоловік із сусіднього села. Щобільше, він був знайомий із вбивцею. Ним був 31-річний мешканець села, де все й сталося. Травма, що він наніс, виявилася не смертельною. І він сам був шокований, що це призвело до таких наслідків.

Чоловік сам здався поліції. Він зателефонував до відділку й повідомив про ситуацію. Його було затримано та наразі поміщено до слідчого ізолятора. Саме тримання під вартою стало його мірою запобіжного заходу. Чоловікові оголошено підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тепер йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Мої відео