Ukraine People

Шахтар офіційно попрощався з Марлосом. Ера бразильського українця в складі “гірників” завершилася

Шахтар офіційно попрощався з Марлосом. Ера бразильського українця в складі “гірників” завершилася
367565 ПЕРЕГЛЯДІВ

Донецький “Шахтар” на офіційному сайті попрощався з півзахисником з українським паспортом Марлосом.

У футболіста завершився контракт з клубом і сторони вирішили його не продовжувати.

Нагадаємо, що Марлос приєднався до “Шахтаря” влітку 2014-го року, перейшовши з харківського “Металіста” за вісім мільйонів євро. У складі “гірників” він провів 287 матчів, в яких відзначився 74-ма голами і 65-ма асистами. Також в його активі 12 трофеїв: по чотири чемпіонства України, Кубка України та Суперкубка України.

У поточному сезоні 33-річний футболіст зіграв у складі донецького клубу у 27-ми матчах, у яких відзначився трьома голами і п’ятьма асистами. Щоправда, всі 90 хвилин він провів на полі лише п’ять разів. Власне, востаннє таке трапилося в його фінальному матчі за “Шахтар”: проти “Шерифа” Марлос провів увесь поєдинок, а останні п’ять хвилин ще й був капітаном. У вчорашній зустрічі з “Олександрією” півзахисник участі не брав.

Також відзначимо, що під час періоду своїх виступів за "гірників" Марлос почав представляти національну збірну України. Півзахисник відзначився у складі "синьо-жовтих" одним голом і шістьма асистами у 26 матчах.

Теги: Шахтар,Шахтар Вікіпедія,Шахтер,Шахтер Википедия,Донецк,Футбол,новости футбола,новини футболу,новости,новини, Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,Украина,Україна,Марлос ,Шахтар (Донецьк), Марлос Википедия,Кубок України ,Суперкубок України,Металіст,Металлист,Олександрія
Автор: admin.sportcomua
Мої відео