Ukraine People

Неподалік від Дніпра вдалося затримати чоловіка, що виявився серійним крадієм

Неподалік від Дніпра вдалося затримати чоловіка, що виявився серійним крадієм
358355 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли стається одна крадіжка – це неприємно. Дві – це випадковість. А коли їх більше – це вже закономірність. Серія. І бувають такі зловмисники, що саме таким чином займаються злочинною діяльністю. Одного такого затримали на Дніпровщині.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції Дніпропетровської області, у селі Петропавлівка, яке знаходиться у Синельниківському районі, сталося одразу кілька крадіжок з однаковим "почерком". Їх відбулося аж п'ять. Хтось забирався до дворів жителів села та крав у них майно. Хто таке вчиняє – ідей ні у кого не було, а тим часом крадіжки продовжувалися. Всього це тривало близько двох місяців.

Але днями поліція таки затримала чоловіка, який підозріло поводився. І небезпідставно його було звинувачено у крадіжках. І справді, як виявилося, це саме він пробирався на приватні території людей та обкрадав їх.

Затриманим виявився чоловік 59-и років. Він є місцевими жителем та вже був судимим. Слідчі провели розслідування та з'ясували, що саме він викрадав майно. Знайшли й поцуплене.

Першотравневська окружна прокуратура та слідчий вже оголосили зловмисникові про підозру. Також було обрано і запобіжний захід. Наразі чоловік перебуває під вартою і буде під нею ще 60 днів. Він відповість за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням). Також можливе врахування й обтяжувальних обставин – серійності злочину. Максимально можливе покарання, яке очікує правопорушника – 6 років позбавлення волі.

Мої відео