Ukraine People

Україна не наблизилася до Швейцарії в таблиці коефіцієнтів УЄФА: актуальні дані

Україна не наблизилася до Швейцарії в таблиці коефіцієнтів УЄФА: актуальні дані
398977 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не змінив становища України в таблиці коефіцієнтів Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) черговий єврокубковий тиждень.

Нічия "Шахтаря" у 1/8 фіналу Ліги Європи залишила Україну на 14-й позиції в рейтингу. Відставання від Швейцарії збереглося на рівні 0,425 пункта.

В активі України тепер 29,000 балів. Цей показник дозволить зберегти представництво в єврокубках на рівні п'яти команд. За підсумками сезону 2022/23 Україна вже гарантовано не опуститься нижче, оскільки конкуренти втратили представників у Лізі чемпіонів, Лізі Європи та Лізі конференцій.

Швейцарський "Базель" продовжив відстоювати честь Швейцарії. Напередодні "ротблау" звели внічию домашній матч Ліги конференцій проти братиславського "Слована" (2:2). Матч-відповідь "Базель", як і "Шахтар", проведе на виїзді за тиждень – 16 березня.

Безумовним лідером рейтингу залишилася Англія. Тамтешні клуби набрали 105,141 балів. Іспанія, що йде другою, відстала на 15 пунктів. Топ-трійку замкнула Німеччина (81,356 очка).

Джерело

Теги: таблиця коефіцієнтів УЄФА,УЄФА,Футбол, новости футбола,Новости,Новини, новини футболу, Спорт, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Україна не наблизилася до Швейцарії ,Україна ,Швейцарія,Україна не наблизилася до Швейцарії в таблиці коефіцієнтів УЄФА,Шахтар,Іспанія,Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Ліга конференцій,ЛЄ,ЛЧ,Нічия "Шахтаря" , Шахтар,"Шахтар" зіграв унічию з "Феєноордом",Феєноорд,Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА),Союз європейських футбольних асоціацій ,Ярослав Ракицький,Ярослав Ракицький Вікіпедія,Ракицький,Ракицький Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua
Мої відео