Ukraine People

Скандал у футзалі: колишня гравчиня полтавської команди грає у так званій “ЛНР”, – ЗМІ

Скандал у футзалі: колишня гравчиня полтавської команди грає у так званій “ЛНР”, – ЗМІ
245330 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олена Барсова свого часу грала за полтавський «ПЗМС».

Про це повідомляє «Полтавщина-спорт».

У 2018-му році полтавська жіноча футзальна команда «ПЗМС» активно боролася за чемпіонство у Вищій лізі. До досвідчених футзалісток легендарної «Ніки» доєдналися чотири нові футзалістки. Серед них — уродженка Донеччини Олена Барсова. 

Пізніше Олена покинула полтавську команду і грала у великий футбол за «Кобру» з Білокуракиного (Луганщина), яка в сезоні 2021-2022 брала участь в Чемпіонаті України під егідою УАФ. Втім, зараз все змінилося.

“Після повномасштабного вторгнення Новопсков потрапив під тимчасову окупацію. Місцева влада звідти виїхала. А от «Кобра» на чолі з Анатолієм Кривулею — ні. 

Команда грає у ЛНР, їздить на товариські матчі до російського Бєлгорода. Олена Барсова, яку пам’ятають полтавські вболівальники — капітан цієї команди. Вона дає інтерв’ю каналу «Росія 24», де нахвалює футбольні поля у Бєлгороді. Символічно, що тренується Олена досі у формі “ПЗМС”, – йдеться у повідомленні.

Джерело

Теги: ЛНР,футзал,Футбол, новости футбола,Новости, новини футболу,Новини,Олена Барсова,ПЗМС, Спортивные новости, Спортивні новини,Донеччина,Кобра,Новопсков,Анатолій Кривуля,Бєлгород,Україна,повномасштабне вторгнення РФ ,повномасштабне вторгнення РФ в Україну,повномасштабне вторгнення в Україну, вторгнення Росії ,Російське вторгнення в Україну,вторгнення росії в Україну,вторгнення РФ ,вторгнення РФ в Україну,Скандал,Скандал у футзалі
Автор: admin.sportcomua
Мої відео