Ukraine People

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 563-го дня війни

179033 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Провів сьогодні й засідання Ставки. Стійкість – ключове питання. Передусім наша енергетична стійкість. Те, що потрібно зробити перед зимою, і те, що вже зроблено. Детальні звіти урядовців, керівників енергетичних компаній. 

Звичайно, був військовий компонент. Наша розвідка. Чітко усвідомлюємо, що російське зло теж готується до зими – готується нести страждання. І кожен зараз у державному секторі та в місцевій владі повинен зробити все можливе, а коли потрібно – то й неможливе, щоб Україні вдалося вистояти взимку та зберегти повну функціональність. 

ППО, підготовка енергетики, соціальної системи, відповідні пакети підтримки від партнерів – усі посадові особи й командувачі мають чіткі завдання. Керівники обласних адміністрацій звітуватимуть щодня про підготовку, кожен день увечері – звіт для Уряду, Офісу. Міністру внутрішніх справ доручено максимально підготувати сектор ДСНС – те, що стосується не лише безпосередньої роботи Служби з надзвичайних ситуацій, але й чіткого інформування людей про те, як буде забезпечений захист».

Автор: press-zsu
Мої відео