Ukraine People

Український прапор майорить над Кринками

Український прапор майорить над Кринками
332096 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наталя Гуменюк, керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України, повдомила, що встановлення українського прапора в Кринках є реакцією на виклики, які створює пропаганда РФ, та сигналом для місцевого населення про наявність там Сил оборони та українського опору. Цю інформацію вона розкрила під час ефіру на телеканалі "Еспресо".

«Підняття українського прапора в Кринках є відповіддю на виклики, які виникають у зв'язку з інформаційною війною проти нашої країни. Ця пропаганда намагається переконати місцеве населення тимчасово окупованих територій, що вони залишені самі на самі, що українські військові покинули ці позиції, а тепер там правлять російські війська», - пояснила вона.

Гуменюк додала, що підняття прапора свідчить про те, що на території є українські війська, український опір, а також бійці з різних бригад Сил оборони.

«Останні дві атаки, які ворог намагався відбити минулого боєвого дня, для нього завершилися невдачею, а навіть крахом», - додала вона.

Нагадаємо, що вчора ввечері стало відомо, що військовослужбовці Сил оборони України встановили український прапор на території населеного пункту Кринки, де розташована одна з військових баз українських військових на лівобережній частині Херсонської області.

За інформацією Українських Новин, угрупування противника на лівому березі Дніпра, зокрема на територіях Херсонської та Запорізької областей, налічує понад 70 тисяч військовослужбовців і сотні одиниць техніки та озброєння. Однак не всі вони розміщені вздовж лінії фронту.

 

Мої відео