Ukraine People

115 бригада ЗСУ: Ті, що охороняють небо

115 бригада ЗСУ: Ті, що охороняють небо
203796 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир, позивний «Акушер» - головний сержант взводу зенітно артилерійської батареї. Родом Володимир з мальовничого села на Костопільщині, Рівненської області. Нас зацікавив позивний військовослужбовця. Володимир каже, що це не випадково, адже в нього за плечима медична освіта і робота фельдшером. З часом йому довелося змінити професію і до повномасштабного вторгнення московитів «Акушер» працював у меблевому бізнесі.

На фронті «Акушер» з перших днів. «У мене була можливість виїхати за кордон. Власне, я повернувся звідти. Коли почалась війна, відразу пішов у воєнкомат» - розповідає Володимир. Він пройшов навчання на оператора ПЗРК і перші його бої відбулись під Сєверодонецьком. Потім Лисичанськ, Водяне, Піски та інші міста сходу України.

Володимир ділиться враженнями про свій перший бій і пригадує, що йому і його побратимам здавалось, що це все відбувається, як у комп’ютерній грі, вони не усвідомлювали усю небезпеку. «Ворожа авіація атакувала наші позиції і ми їх збивали стінґерами» - пригадує військовослужбовець.

«Мені ніколи раніше не доводилось бути на сході України. Про схід України, в більшості випадків, я дізнавався з телебачення і з розповідей. Не зважаючи на те, що я побачив схід України під час бойових дій, я був вражений, перш за все, природою і краєвидами. На власні очі побачив міста і заводи, які мають велике значення для економіки нашої країни. Я зрозумів, що нам є що захищати. Це наша земля і природні ресурси, наші міста, зрештою й наші краєвиди і природа. Ми не віддамо жодного клаптика нашої землі» - впевнено каже Володимир.

Бажаємо Володимиру І його побратимам міцного здоров’я і чистого неба!

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Героям Слава!

Всі новини на фейсбук сторінці 115-ї бригади ЗСУ.

Теги: 115 бригада ЗСУ
Мої відео