Ukraine People

В сетях розничной и оптовой торговли Донетчины изъяли контрафактного алкоголя на сумму более 3 млн грн

В сетях розничной и оптовой торговли Донетчины изъяли контрафактного алкоголя на сумму более 3 млн грн
228688 ПЕРЕГЛЯДІВ
Органами прокуратури Донецької області спільно із співробітниками ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, ГУ НП в Донецькій області, Донецького прикордонного загону Східного регіонального управління, а також слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Донецькій області викрито ряд магазинів роздрібної та оптової торгівлі, які збували контрафактний алкоголь сумнівної якості.
 
          
 
 
У рамках досудового розслідування кримінальних проваджень за ст. 204 (незаконне зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів)  КК України та ст. 199 (зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів підроблених марок акцизного податку) КК України на території міст Краматорськ, Покровськ, Мирноград, Селидове, Маріуполь, Вугледар та у Волноваському, Костянтинівському і Мар’їнському районах проведено санкціоновані обшуки.
 
          
 
 
У складських приміщеннях, магазинах роздрібної та оптової торгівлі, у транспортних засобах та за місцями мешкання фігурантів виявлено і вилучено понад 30 тис скляних пляшок лікеро-горілчаної продукції відомих брендів з марками акцизного збору, що мають ознаки підроблення. Також вилучено комп’ютерну техніку, бухгалтерські документи і чорнові записи протиправної діяльності.
 
          
 
 
Приблизна вартість товару складає понад 3 млн грн. Наразі подано клопотання щодо накладення арешту на вилучені алкогольні напої та підготовлено постанови про призначення ряду експертиз. Встановлюються усі обставини злочинної діяльності та коло осіб, причетних до реалізації контрафакту.
 
 
Досудове розслідування у вказаних кримінальних провадженнях триває під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області, Маріупольської місцевої прокуратури № 1 та Волноваської місцевої прокуратури.
 
 
Мої відео