Ukraine People

Петровський Олександр Володимирович: завдяки благодійному фонду «Солідарність» Дніпровський геріатричний пансіонат отримав нове обличчя

Петровський Олександр Володимирович: завдяки благодійному фонду «Солідарність» Дніпровський геріатричний пансіонат отримав нове обличчя
131551 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпровський меценат і підприємець Олександр Володимирович Петровський традиційно надає допомогу медичним закладам.

Нещодавно Фонд «Солідарність», який він створив і розвинув, надав левову частку фінансових засобів для ремонту геріатричного пансіонату у Дніпрі.

Загальна площа приміщень, які тепер виглядатимуть по-новому – біля 800 кв.м. Саме стільки займають переходи між різними блоками установи і саме вони мали дуже важкий стан. Після проведення косметичного, але якісного ремонту переходи мають приємний вигляд, отримали нові металопластикові вікна, сучасні комфортні меблі. У пансіонаті замінили також усі протипожежні та внутрішні двері. Також установили поручні, що допомагають пацієнтам, які потребують цього, зручно пересуватися установою.

Працівники та пацієнти, які перебувають у пансіонаті, дуже вдячні Олександру Володимировичу.

Як відомо, надати нове більш привітне обличчя закладу, - це його власна ініціатива. Протягом однієї з минулих зустрічей він зауважив, у якому стані перебуває будівля пансіонату, і чітко вирішив повернутися вже з метою реконструкції закладу. Як розповів сам Олександр Петровський, процес ремонту та оновлення пансіонату тільки розпочався, він продовжуватиметься і надалі.

Теги: Фонд «Солідарність»,Олександр Володимирович Петровський
Автор: redactor.odessa
Мої відео