Ukraine People

«Вишиванка – одяг вільних»: колектив Козятинської міської ради долучився до відзначення Дня вишиванки

«Вишиванка – одяг вільних»: колектив Козятинської міської ради долучився до відзначення Дня вишиванки
32526 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Щороку в третій четвер травня відзначають Всесвітній день вишиванки. Цьогоріч свято, покликане популяризувати українську культуру, – 21 травня. Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь!

У мереживі вишиваних узорів – доля кожного з нас, життєпис роду, його споконвічна історія.

«Одягнімо вишиванки, друже, Як одвічний предків талісман. Хай не буде серед нас байдужих І один в нас буде отаман».

Колектив Козятинської міської ради, на чолі з головою Олександром Пузирем, також проявили патріотичність, любов до Батьківщини та повагу до народних традицій. Сьогодні, вони з радістю прийшли на роботу у вишиванках та зробили спільне фото на згадку.

Святково вбрані були і працівники міських установ - лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги, територіального центру соціального обслуговування.

Бажаємо усім землякам добробуту та миру, а нашому рідному Козятину та усьому краю - стабільного розвитку і вишиванкового щастя!

Шанувати українські традиції – значить пам`ятати своє коріння на Богом даній землі. Наші національні атрибути – наш безцінний скарб. Пишаймося нашим народом, сміливим і незламним! Єднаймося задля добробуту і миру на Українській землі! Наша сила – в нашій вірі!

Зі святом!

 

 

 

Мої відео