Ukraine People

Українці можуть долучитися до Олімпійського дня-2020

Українці можуть долучитися до Олімпійського дня-2020
110178 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виграти подарунки та потрапити у фінальний відеоролик разом із зірками українського спорту має змогу кожен учасник онлайн-естафети. Достатньо показати свою фізичну форму у соцмережах. Про це повідомляє пресслужба Національного олімпійського комітету України.

Як зазначають організатори, аби відчути себе справжнім олімпійцем і долучитися до щорічного святкування «Олімпійського дня», цьогоріч можна навіть не виходити з дому. Онлайн-естафета проводиться з 1 по 19 червня. У кожного її учасника обов'язково повинен бути відкритий акаунт/сторінка, що дозволить адміністраторам НОК побачити пост та у разі виграшу зв'язатися з переможцем.

Що треба зробити для участі в олімпійській естафеті: 1️.Зняти відео (тривалість 30-40 секунд) з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів в кадрі й символічно передати предмет, який відображає ваш вид діяльності, а разом з цим передати й естафету наступному учаснику, якого треба позначити під/у відео; або зробити фотографію з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів, продемонструвавши в кадрі зображення олімпійських кілець або напис OlympicDay й передати естафету наступному учаснику, якого треба позначити в пості.

2️. У відео /або в тексті посту до фото учасник повинен звернутися до аудиторії з наступними меседжами: «Долучаюся до естафети Олімпійського дня-2020 в Україні! Розділяю олімпійські цінності! Передаю естафету…».

3️. Опублікувати на своїй сторінці Фейсбук або Інстаграм пост із цим відео або фото (не сторіс!!!) з хештегом #olympicday2020ua та #olympicday Щотижня, з 1 по 19 червня, серед найкращих відео та фото будуть розіграні олімпійські подарунки. Переможці будуть обрані за допомогою програми Random. А найкращі відео та фото потраплять у фінальний відеоролик естафети OlympicDay-2020 в Україні із зірками українського спорту.

Мої відео