Ukraine People

На Вінниччині водій в стані алкогольного сп’яніння збив жінку з дитиною та втік з місця ДТП

На Вінниччині водій в стані алкогольного сп’яніння збив жінку з дитиною та втік з місця ДТП
55537 ПЕРЕГЛЯДІВ

Водій напідпитку збив жінку з дитиною на нерегульованому переході у м. Немирів та втік з місця події. Поліція відкрила кримінальне провадження.
«Аварія сталась 30 липня близько 21 години в м.Немирів на вулиці Горького. Водій автомобіля «Ауді» наїхав на 38-річну місцеву жительку та її 6-річного сина. Потерпілі переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Не зупиняючись, правопорушник з місця аварії втік», - зазначається у повідомленні.
Інспектори переглянули записи з камер відео спостереження. Вони засвідчили модель та марку автомобіля втікача. Через півгодини правоохоронці затримали водія, причетного до цієї аварії.
За інформацією МВС, зловмисником виявився 27-річний місцевий житель. На момент аварії він перебував у стані алкогольного сп’яніння, а рівень алкоголю у крові перевищив норму та становив 1,75 проміле.
Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Правопорушнику передбачається до трьох років обмеження волі.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Національна поліція України ,ДТП
Автор: News Ukraine
Мої відео