Ukraine People

4 сезон "Танці з зірками 2020": рік змін для учасників шоу

4 сезон "Танці з зірками 2020": рік змін для учасників шоу
175676 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 сезон танцювального шоу "Танці з зірками 2020" був присвячений темі року, який змінив життя учасників шоу. Зірки розповідали про сімейні втрати, проблеми зі здоров'ям та кар'єрні випробування.
Зірковою суддю цього ефіру стала Леся Нікітюк, яка теж свого часу танцювала в цьому шоу. На балконі зіркових учасників зустрічала Маша Єфросініна.
Так, Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко вперше станцювали на паркеті шоу. Адже, всі інші ефіри жінка боролася з коронавірусом. Зі своїм партнером Дар'я виконала танець ча-ча-ча. Однак судді не оцінили схвально танець зірки. Позитивний відгук дала лише Леся Нікітюк.
Наступними, хто вийшов на паркет були Юлія Саніна та Дмитро Жук. Співачка розповіла, що 2007 рік став для неї роком змін. Тоді вона покинула кар'єру співачки, адже продюсер не помічав нічого доброго в дівчині, окрім голосу. Саніна пішла з музики в журналістику. Там взяла інтерв'ю в майбутнього чоловіка, який на той час був одружений. Але поспілкувавшись з дівчиною, вирішив, що назавжди буде з нею. Учасники шоу виконали проникливий пасадобиль, який всі судді оцінили позитивно.
Історія Санти Дімопулос схвилювала всіх. Смерть батька змінила її. Тато мріяв аби дівчина танцювала, він завжди був на її репетиціях, виступах. Але все зупинилося, коли родина дізналася, що в нього рак. Дімопулос пішла на шоу "Танці з зірками" лише через батька. Та й зворушливе контемпорарі учасники присвятили батькові дівчини. Судді були зворушені.
Спокусливе танго у виконанні Надії Мейхер та Кирила Васюка теж сподобалося суддям. Кодишня учасниця "ВІА Гри" розповіла, що 2011 рік став для неї роком змін. В цей час Мейхер пішла з гурту та своїм танцем хотіла показати, що покінчила з минулим.
Позитив (Олексій Завгородній)зізнався, що саме 2020-рік став для нього доленосним. Саме цьогоріч дует "Время и Стекло" припинили своє існування. Тепер співак думає про нові проекти та плани на майбутнє. В шоу учасники виконали запальний джайв. Однак задоволеною танцем залишилася лише Леся Нікітюк.
Наступними станцювали Сергій Мельник і Аделіна Делі. Чудова румба сподобалася всім суддям. На шоу зірка "Холостяка" 2015 року розповів, що обрав на проекті не ту дівчину, а насправді кохав іншу. Чоловіку шкода, що він образив свою обраницю.
Alyona Alyona і Юрій Гурич виконали запальний джайв, який не всім суддям припав до душі. На шоу співачка зізналася, що 2018 рік став для неї особливим. Пісня "Рибки" змінив її життя, із виховательки дитячого садочку вона стала справжньою зіркою. Нею зацікавилися продюсери, журналісти. Дівчина почала входити в шоу-бізнес маленькими, але впевненими кроками.
На танцювальному шоу Ольга Фреймут зізналася, що відколи вона покинула проект "Інспектор" на "1+1", її перестали впізнавати на вулиці. Успіх Ольга втратила та й інші шоу тепер не приносять задоволення і відповідного статусу жінці. Проникливий контемп у виконанні Ольги Фреймут та Іллі Падзіна не сподобався Катерині Кухар.
Сергій Танчинець і Яна Цибульська виконали на паркеті 4 сезону запальне ча-ча-ча. Судді були вражені, танець їм сподобався. Зірка гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергій поділився своєю історією. 2008 рік був для нього кризовим у його кар'єрі. Співаку приходилося копати ями для підвалів. Звісно з часом все налагодилося,але ті моменти залишаться у його пам'яті назавжди.
Для Арама Арзуманяна 2016 рік став особливим. В цей час в нього народилася донька, а потім і син. Він дуже любить свою родину та бажає всім мати щасливий шлюб. У парі з Тонею Руденко Арам виконав чуттєвий контемп, який вразив усіх суддів.
Тарас Цимбалюк та Яна Заєць виконали на паркеті шоу віденський вальс. Не всі судді залишилися задоволені, але глядачі оцінили танець позитивно. Підготовка до 4 сезону давалася учасникам тяжко, адже Тарас постійно був на зйомках і перед виступом вони дуже сильно посварилися. Тарас Цимбалюк зізнається, 2018 рік став для нього доленосним. Він знявся в українському фільмі "Чорний ворон". Після цього Тарас став відомим та кар'єрна сходинка почала підійматися.
Останніми виконали танець Олег Винник та Олена Шоптенко. Співак зізнався, що 2020 рік додав йому сил та впевненості. Ритмічний пасадобль Олег Винник та Олена Шоптенко станцювали на концерті співака в Житомирі під пісню "Вовчиця". Судді оцінили танець двояко: одним сподобалося, а іншим -ні.

Мої відео