Ukraine People

Фестиваль Burning Man запустив збір коштів

Фестиваль Burning Man запустив збір коштів
172944 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пожертвувати можна будь-яку зручну суму, але організатори просять про донати в розмірі 475 доларів - стільки коштує квиток на фестиваль

«Нажаль, ми не зберемося в пустелі Блек-Рок в цьому році. Це завдасть непоправної шкоди проекту, але ми налаштовані оптимістично. Ми продовжимо роботу над створенням інфраструктури, яка знадобиться для побудови міста Блек Рок в 2021, навіть після скорочення штату та бюджету. У нас нічого не вийде без вашої підтримки. Щоб забезпечити майбутнє Burning Man, ми залежимо від щедрості нашої спільноти», - написала команда фестивалю.

У квітні організатори повідомили про те, що в 2020 році Burning Man відбудеться онлайн - з 30 серпня по 6 вересня. При цьому відвідувачі, які хотіли повернути гроші за квиток цього року, отримали таку можливість.

Онлайн-фестиваль пройде у віртуальній реальності - на платформі під назвою The Multiverse («Мультивсесвіт»), де ентузіасти вже «будують» місто Блек Рок. Взяти участь у фестивалі зможе кожен бажаючий. Організатори обіцяють живі виступи діджеїв і арт-інсталяції.

Мої відео