Ukraine People

Як пройде святкування Нового Року у Павлограді?

Як пройде святкування Нового Року у Павлограді?
124550 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цьогорічне святкування Нового Року у Павлограді буде традиційним, проте з урахуванням карантинних норм. Про це розповів сьогодні на прес-конференції мер міста Анатолій Вершина.


«Павільйони вже завезли сьогодні, все організовано. Незважаючи на карантин, на вулиці свято проводити можна. Позитив повинен бути у людей, тому 19 грудня, як і кожного року, відбудеться відкриття ялинки», - наголосив мер.


Також у місті з 19 грудня працюватиме Резеденція Святого Миколая. Ще влада має намір встановити екран для трансляції святкового дійства і привітань. У ніч на 1 січня місцевих жителів порадує новорічний феєрверк. На святкуванні обов'язково потрібно буде дотримуватись масочного режиму та інших карантинних норм.


В центр площі ялинку переставлять 17 грудня, збоку вона стояла лише на час прикрашання, так як боялися пошкодити бруківку.
Прикрашання ялинки знаходиться на кінцевому етапі і до Дня Святого Миколая обіцяють закінчити. Були певні складнощі з підключенням електромережі, внаслідок чого знадобилось налагодження освітлення ялинки. Завдяки роботі «Павлоградсвітла» вдалося відновити пошкоджену ділянку, щоб на відкритті ялинка все ж таки запалала яскравими вогниками.

Мої відео