Ukraine People

Обрано запобіжні заходи особам, підозрюваним у викраденні та побитті людини

Обрано запобіжні заходи особам, підозрюваним у викраденні та побитті людини
10707 ПЕРЕГЛЯДІВ

За клопотанням Слов’янської окружної прокуратури судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та домашнього арешту відповідно двом особам 44 та 46 років, які підозрюються незаконному позбавленні волі або викраденні людини з корисливих мотивів, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, та вимаганні, поєднаному із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 189 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що увечері 23 березня 2021 року зловмисник, перебуваючи у м. Слов’янську, вимагав у місцевого мешканця 1 400 грн, які останній начебто у нього вкрав. Коли чоловік відмовився сплачувати неіснуючий борг, він вдарив його по голові металевою трубою. Після цього разом із товаришем вони поклали так званого боржника до багажнику автомобіля марки «ВАЗ-211540» та відвезли до місцевого озера, де один з них продовжив бити чоловіка та вимагати кошти.

Зрозумівши, що останній «борг» не віддасть, зловмисники змусили чоловіка увійти у воду і знаходитись там, поки вони не поїдуть з озера.

З тяжкими тілесними ушкодженнями, а саме закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку тяжкого ступеню, саднами та гематомами, потерпілого госпіталізовано до лікарні.

Досудове розслідування триває.

Мої відео