Ukraine People

На Рівненщині підписали Меморандуми про співпрацю

На Рівненщині підписали Меморандуми про співпрацю
390261 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 травня у Рівному підписали одразу три Меморандуми про співпрацю. Між Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Львів), Відділенням Нотаріальної палати України в Рівненській області та Комунальним підприємством «Архітектор» Дубенської міської ради, Комунальним підприємством «Радивилівське бюро технічної інвентиризації» та Управлінням забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради.
 - Предметом меморандумів є співпраця щодо розроблення і реалізації електронної взаємодії між державними та приватними нотаріусами Рівненської, Львівської та Волинської областей та підприємствами при вчиненні нотаріальних дій, проведенні державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, - зазначає Тарас Грень начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів).
Відтак, мешканців регіону, завдяки спрощенню процесу отримання нотаріусами відомостей з Реєстру територіальної громади міста Рівного Рівненської міської територіальної громади, зможуть отримати послуги зручно, доступно і прозоро!
Сторони представляли:
Заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції - м. Львів в Рівненській області – Оксана Сальчук;
Голова відділення Нотаріальної палати України в Рівненській області – Інна Бернацька.
Начальник Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради – Наталія Хомич.
Підписання Меморандумів здійснено з метою впорядкування взаємовідносин щодо інформаційної взаємодії та обміну інформацією, необхідною для здійснення нотаріусами своєї професійної діяльності, виконання інших повноважень, делегованих державою, а також підвищення якості і ефективності вчинення нотаріальних та реєстраційних дій.
Загалом в області підписано 5 таких меморандуми з:
Управлінням забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради;
Комунальним підприємством «Рівненське обласне бюро технічної інвентаризації» Рівненської обласної ради;
Комунальним підприємством «Рівненське міське бюро технічної інвентаризації» Рівненської міської ради;
Комунальним підприємством «Архітектор» Дубенської міської ради;
Комунальним підприємством «Радивилівське бюро технічної інвентаризації».

Мої відео