Ukraine People

Викрав військове майно: на Миколаївщині військовослужбовець постане перед судом

Викрав військове майно: на Миколаївщині військовослужбовець  постане перед судом
383063 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, до суду направлено обвинувальний акт стосовно колишнього військовослужбовця однієї з військових частин ЗС України за фактом викрадення військового майна (ч. 3 ст. 410 КК України).

Встановлено, що колишній військовослужбовець-контрактник, звільнившись від військової служби, з метою привласнення військового майна та його подальшої реалізації, таємно викрав й вивіз прилад нічного бачення водія за територію військової частини, яка на момент вчинення злочину дислокувалась на військовому полігоні «Широкий Лан».

Наразі військове майно віднайдено і повернуто до військової частини.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Державного бюро розслідувань, розташованого в м. Миколаєві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: військовослужбовець,Миколаївська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,обвинувальний акт,військове майно,суд
Мої відео