Ukraine People

Гравець СК «Прометей» взяв участь у майстер-класі для юних спортсменів

Гравець СК «Прометей» взяв участь у майстер-класі для юних спортсменів
61312 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні дебютного кваліфікаційного домашнього поєдинку збірної України з баскетболу до Євро-2021 захисник національної команди України та Спортивного клубу «Прометей» Ілля Сидоров завітав до дитячо-юнацької спортивної школи №12 у Запоріжжі.

Разом із партнером по збірній Іваном Ткаченком Сидоров провів з юними баскетболістами повноцінне тренування. Розминку, роботу в трійках, пробиття штрафних на швидкість та двосторонні спаринги пліч-о-пліч. По завершенню гравці головної команди країни потішили хлопців віком від 11 до 15 років ефектними слем-данками.

«Для мене це дебютний досвід участі у таких майстер-класах. Я з впевненістю можу сказати — мені дуже сподобалося! Я пригадав, як у дитинстві, коли сам тільки-но розпочинав займатися баскетболом, мені було цікаво поспілкуватися з дорослими професіоналами. Не кажучи про те, щоб побувати на тренуванні з гравцями національної збірної. Сподіваюся, що ці молоді хлопці отримали гарну мотивацію для подальшого розвитку», — зазначив гравець національної збірної України Ілля Сидоров.

По завершенню активної частини заходу гравці збірної України разом з юнаками взяли участь в імпровізованій фото- й автограф-сесії.

Мої відео